Het gebruik van bedrukte Drinkwaren

We hebben een veelzijdig assortiment Bedrukte Waterflessen, Reismokken en Herbruikbare Rietjes om uit te kizen, en door de jaren heen hebben we duizenden bedrijven geholpen met hun gepersonaliseerde product behoeften. Hier zijn enkele van onze favoriete ideeën voor gebruik en giveaways.

Evenementen, beurzen en conferenties

Bedrukte Waterflessen zijn een enorme hit op evenementen en een geweldige manier om bezoekers naar uw beursstand op vakbeurzen te trekken. We raden altijd aan om 10% -20% meer te bestellen dan u denkt, omdat de voorraden tijdens het evenement vaak eerder opraken dan verwacht. We raden ook aan om een selectie van verschillende modellen te bestellen voor alle smaken. Een bestelling van 1.000 eenheden kan bijvoorbeeld het volgende bevatten:

  • 500 Nova Waterfles 750ml Inhoud
  • 200 Nova Waterfles 260ml Inhoud
  • 200 Barista Reismokken
  • 100 Funky Herbruikbare RietjesGeschenken voor Werknemers

Een ander populair idee is om bedrukte waterflessen en reisbekers als cadeau aan te bieden aan nieuwe en bestaande werknemers. Het is een echt nuttig geschenk dat elke dag op kantoor, in de sportschool of tijdens vergaderingen wordt gebruikt. Deze kunnen worden uitgedeeld tijdens bedrijfsevenementen, of met Kerstmis of wanneer een new starter bij het bedrijf komt - als onderdeel van hun introductiepakket.Relatiegeschenken

Het kiezen van het juiste relatiegeschenk voor klanten en belanghebbenden kan tijd kosten. Soms gaan relatiegeschenken verloren als ze niet echt een nut hebben. Bedrukte drinkwaren worden waarschijnlijk vele jaren dagelijks gebruikt en is ook betaalbaar. Het geeft uw merk dan ook een enorme exposure.
Goody Bags

Goody Bags kunnen een modieuze manier zijn om uw merk te onthouden. Onze Barista en Cafe Reismokken zijn een geweldige aanvulling op deze tassen, omdat ze kunnen worden samengedrukt wanneer ze niet worden gebruikt. Deze modellen hebben een fantastisch bedrukking gebied om uw logo, slogan en meer te laten zien.

Scholen en Universiteiten

Waterflessen met het logo van de school of de universiteit is een populaire keuze die de studenten goed gehydrateerd en productief houdt. We hebben een breed scala aan modellen om uit te kiezen, in verschillende kleuren, maten en materialen.
Klaar om te bestellen?

U kunt ons assortiment hier bekijken en een snel offerte-formulier invullen. Een van onze accountmanagers neemt dan contact met u op over prijzen, bedrukking opties en gratis samples mocht u deze wensen te ontvangen.