Vacuüm Waterflessen

Vacuüm waterflessen zijn ontworpen om de temperatuur van de vloeistof die u erin giet te behouden. Met andere woorden, ze houden je warme dranken warm en je koude dranken koud. Hier bekijken we deze populaire stijl van de waterfles en wat ze zo effectief maakt.

Hoe worden ze gemaakt?

Wij hebben een geweldige pagina hier die in detail uitlegt hoe we onze Nova Vacuüm Waterfles maken. Het belangrijkste verschil tussen een vacuümfles en een gewone waterfles is dat de dubbele laag een vacuüm omsluit dat de warmteoverdracht tussen binnen en buiten vermindert, waardoor de vloeistof binnenin wordt geïsoleerd. Zonder het vacuüm zou de vloeistof binnenin sneller veranderen naar de temperatuur van de externe omgeving.

Flasky - How are they made?

Food Grade Roestvrij Staal

U moet altijd op zoek gaan naar de 'roestvrijstalen kwaliteit' van elk drink- of eetgerei voordat u het koopt. Hier bij Flasky gebruiken we Type 304 roestvrij staal, het meest populaire type roestvrij staal dat wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie over de hele wereld. Deze kwaliteit roestvrij staal is soms bekend onder andere namen zoals 18/8 en 18/10 roestvrij staal. Deze cijfers verwijzen naar het chroom en nikkel in het product. Zowel 18/8 als 18/10 bevatten respectievelijk 18% chroom en 8% of 10% nikkel. U moet voorzichtig zijn met leveranciers die roestvrij staal Type 201 gebruiken, omdat deze producten vatbaarder zijn voor roesten met zuur fruit of koolzuurhoudende dranken.

Flasky - Food Grade Stainless Steel

Wat zijn de voordelen van vacuümflessen?

Er zijn verschillende redenen waarom deze fles stijl zo populair is, waaronder::
 • Houdt uw dranken urenlang ijskoud of gloeiend heet.
 • Zorgt ervoor dat de warmte of kou van de vloeistof niet wordt overgedragen op uw hand wanneer u de fles vasthoudt.
 • Geen condensatie op het fles oppervlak.
 • Ze zien er goed uit. Bekijk ons Nova model.
 • Ze zijn duurzaam, draagbaar en herbruikbaar. Geen plastic flessen voor eenmalig gebruik meer.
 • Ze zien er geweldig uit als ze worden bedrukt.
 • Zeer populair bij evenementen of als relatiegeschenk.



Wat voor soort drankjes kunnen ze bewaren?

Alle drankjes zijn geschikt voor een vacuüm waterfles. Ze werken het beste met warme dranken zoals koffie of ijskoude dranken zoals vers koud water. Onze modellen hebben geen vervelende chemicaliën, dus er is ook geen rare nasmaak.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vacuümfles?

Zoals de meeste producten op de markt, zijn er goede en slechte versies van vacuümwaterflessen. Zorg ervoor dat u koopt van een gerenommeerd merk, zoals wij. Let ook op het onderstaande:
 • Heeft de leverancier u een sample verstrekt en de kwaliteit van het gebruikte roestvrij staal bevestigd? Goedkopere soorten zullen na verloop van tijd corrosie (roest) vertonen met zuur fruit of koolzuurhoudende dranken.
 • Zijn er standaard productcertificaten beschikbaar? Gerenommeerde drinkwarenmerken zouden deze op hun website moeten publiceren.
 • Als u bedrukte waterflessen koopt, controleer dan de afmetingen van het merkgebied. Al onze waterflessen hebben een vergrote en speciale bedrukking gebieden voor uw logo.
 • Lekt het deksel heel licht als het wordt geschud? Als dat zo is, zal je rugzak aan het eind van de dag met vocht bedekt zijn. Controleer ook het aantal uren dat je drank warm of koud blijft.



Welke bedrukking methodes zijn er?

We bieden met trots zowel Zeefdruk en Lasergravering op onze waterflessen aan. Zeefdruk ziet er geweldig uit voor logo's met meerdere kleuren. Lasergravering is het meest geschikt voor logo's met vaste vlakken.

Klaar om te bestellen?

Neem simpelweg een kijkje in assortiment hier en vul een snelle offerte-formulier in. Een van onze accountmanagers neemt dan contact met u op over prijzen, bdrukkingopties en gratis samples. U kunt het dus proberen voordat u het koopt.