Hallo, wij zijn Flasky...

Wij specialisten in Bedrukte Waterflessen, Gepersonaliseerde Reismokken en Gegraveerde Herbruikbare Rietjes. We willen de hoeveelheid plastic afval dat jaarlijks in onze oceanen en stortplaatsen terechtkomt helpen verminderen en we zijn van mening dat herbruikbaar drinkwaren een enorm verschil kan maken in de richting van dit doel.

Onze Diensten

Wij ontwerpen, produceren en bedrukken waterflessen, reisbekers en herbruikbare rietjes voor organisaties over de hele wereld. Onze modellen zijn enorm populair op evenementen, beurzen en conferenties. Ze zijn ook geweldige geschenken voor klanten, werknemers en studenten.

Wij hebben een prachtige assortiment modellen om uit te kiezen, elk met vergrote bedrukking gebieden voor uw logo, slogan, webadres en meer. We hebben een lage minimale bestelhoeveelheid en we kunnen u ook gratis samples sturen die de volgende dag al in huis zijn, zonder verplichting om te bestellen.

 Flasky - Our Services

Over onze bedrukking methodes

Zeefdruk is perfect voor logo's met meerdere kleuren zonder schaduw of verlopen. Lasergraveren is geweldig voor solide logo's. U kunt hier meer lezen over onze verschillende bedrukking methodes of u kunt met al uw vragen contact met ons opnemen. Ons deskundige bedrukking team staat voor u klaar. We kunnen u ook gratis samples sturen om u te helpen beslissen.


Flasky - About our branding options


Onze milieuvriendelijke aanpak

We creëren milieu vriendelijke drinkwaren voor organisaties over de hele wereld. Onze focus ligt op een minimale ecologische voetafdruk tijdens ons productie- en leveringsproces. We leveren onze producten in bulk om het aantal benodigde leveringen efficiënt te minimaliseren. We recyclen alles wat we kunnen op zowel onze productie- als kantoorlocaties. We zetten ons waar mogelijk ook in voor gerecyclede materialen in onze verpakking.


Flasky - Our Eco-Friendly Approach

Vrij van Chemicaliën

Ons hele assortiment is vrij van BPA's en andere vervelende chemicaliën. We ontwerpen en produceren alles in eigen beheer, zodat we weten wat er in onze producten terechtkomt.

Flasky - Chemical Free

Graag wat meer informatie gewenst?

Vul het Quick Quote Form bovenaan deze pagina in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.